(Individuele) coachinggesprekken

Loop je vast in bepaalde patronen en wil je daar systemisch naar kijken? Dan ben je bij Sibbe Coaching op het juiste adres!

Ik kan een individuele opstelling met je doen waarbij papiertjes of poppetjes jouw familieleden representeren. Eén opstelling brengt vaak meer aan het licht dan tien gesprekken! We kunnen ook aan de hand van enkele gesprekken de diepte ingaan. Vaak zijn drie tot vijf  gesprekken voldoende om je verder op weg te helpen.Mensen die hun relatie willen verdiepen of kampen met relatieproblemen, zijn ook van harte welkom! 

Ik heb affiniteit met de volgende thema’s: ziekte en gezondheid, opvoedproblemen, relatieproblemen en gedoe in families. 

Voor een coachingstraject start, bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan waarin je kan kijken en ervaren of ik als persoon en mijn werkwijze aansluiten bij jou.

Tarieven
Kennismakingsgesprek : gratis (30 minuten)
Individuele gesprekken/opstelling: €65,-  per uur

Relatie coaching : €100,- per uur

Organisatieopstellingen

Sibbe Coaching begeleidt teams die niet lekker lopen en biedt organisaties ondersteuning bij implementatie- en verandertrajecten.
Ik maak hierbij gebruik van systemische principes en organisatieopstellingen.  Sonja Winkelaar legt in dit korte You-tube filmpje helder uit hoe dat werk.

Een organisatieopstelling maakt snel duidelijk waar de schoen wringt of wat nodig is voor de organisatie. Een opstelling kan ook ingezet worden om te kijken hoe een aantal (toekomst)scenario’s uit zullen werken voor de organisatie, voor de medewerkers en voor de klant.

Ik werk zelfstandig als ZZP-er, maar ook samen met de coaches van coachingscollectief Vredeman en de Vries.

Tarieven: op aanvraag 

Lezingen en workshops

Ik geef op verzoek lezingen over systemisch werk met betrekking tot bepaalde thema’s zoals: systemisch werken in de gezondheidszorg en in het onderwijs, gedoe in families, het zondebok fenomeen en kindermishandeling.

Ongeveer eens per maand organiseer ik open sessies/workshops Familieopstellingen in mijn praktijk. Tijdens een open sessie leg ik kort uit wat familieopstellingen zijn en begeleid ik 1 à 2 opstellingen. Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen aan een open sessie.

Klik hier om te zien op welk data er een open sessie gegeven wordt. Aanmelden kan via de website of via Facebook.

Tarieven:
Workshop: € 15,- per persoon
Lezing: op aanvraag