Loop je vast in je leven, de liefde of in je werk? Herken je bepaalde patronen die steeds weer terugkomen en wil je daar systemisch naar kijken? Dan ben je bij Sibbe Coaching & Advies op het juiste adres! Op deze pagina lees je wat ik te bieden heb.

Kennismakinggesprek (30 minuten): gratis
Vóór je de keuze maakt om een coachingstraject bij Sibbe Coaching te starten, bied ik kosteloos een kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek ontmoeten we elkaar vrijblijvend. Ik vertel je wie ik ben en wat mijn werkwijze is en jij vertelt ook wie je bent en wat je zoekt. Zo kan je voelen en ervaren of ik als persoon en mijn werkwijze aansluiten bij jou en jouw vraag.

Losse familieopstelling (1-1,5 uur): €100,- per opstelling
Ik bied losse familieopstellingen aan, ook zonder coachingstraject. Eén opstelling brengt vaak meer aan het licht dan tien losse gesprekken!
Ik start met een kort gesprek waarin ik  jouw vraag verhelder. Daarna begeleid ik een familieopstelling, waarbij papiertjes of poppetjes jouw familieleden en thema’s representeren. Je hoeft je familieleden dus niet mee te nemen! Sterker nog: we kunnen ook kijken naar jouw relatie met familieleden die er niet meer zijn of waarmee je geen contact meer hebt. 

Coachingsgesprekken (traject): €65,00/uur

Wil je meer de diepte in of heb je behoefte aan begeleiding? Dan kan ik je een tijdje coachen. Ik loop een stukje mee op jouw pad en biedt je ondersteuning. Ik coach vanuit systemische principes en maak gebruik van gesprekken, familieopstellingen en NLP-technieken. Vaak zijn vijf tot tien gesprekken van een uur voldoende om je verder op weg te helpen. 

Relatiecoaching (traject): €100,00 /uur

Mensen die hun relatie willen verdiepen of kampen met relatieproblemen, zijn ook van harte welkom! Ik start vaak met een relatieopstelling omdat een opstelling heel zuiver laat zien (voelen) hoe jullie in je relatie staan en welke factoren de relatie beïnvloeden of zelfs belemmeren. Vervolgens begeleid ik jullie bij het onderzoeken van deze factoren. Ook leer ik jullie weer op een verbindend manier te communiceren. Ik maak daarbij gebruik van de methode Geweldloze communicatie van Marshall. 

Open avonden (2,5 uur):  €15,- per deelnemer

Ongeveer eens per 6 weken organiseer ik een open avond Familieopstellingen in mijn praktijk. Tijdens een open avond leg ik kort uit wat familieopstellingen zijn en begeleid ik 1 à 2 opstellingen. Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen aan een open avond.

Klik hier om te zien op welk data er een open avond gepland is. Aanmelden kan via de website of via Facebook.

Workshop (1 dagdeel):  €50,- per deelnemer
Ik geef een paar keer per jaar een workshop waarin ik je leer systemische principes toe te passen in je prive- of werksituatie. Een voorbeeld van een workshop is “Lekker in je lijf”  en ” Plaats in de kinderrij”

Klik hier om te zien op welk data er een workshop gepland is. Aanmelden kan via de website of via Facebook.

Organisatieopstellingen (duur en tarief op aanvraag)

Sibbe Coaching begeleidt teams die niet lekker lopen en biedt organisaties ondersteuning bij implementatie- en verandertrajecten.
Ik maak hierbij gebruik van systemische principes en organisatieopstellingen.  Sonja Winkelaar legt in dit korte You-tube filmpje helder uit hoe dat werk.

Een organisatieopstelling maakt snel duidelijk waar de schoen wringt of wat nodig is voor de organisatie. Een opstelling kan ook ingezet worden om te kijken hoe een aantal (toekomst)scenario’s uit zullen werken voor de organisatie, voor de medewerkers en voor de klant

Lezingen (duur en tarief op aanvraag)

Op verzoek geef ik lezingen over systemische thema’s zoals ziekte en gezondheid, medische basiskennis voor systemici, kindermishandeling,