Open sessies Familieopstellingen

Ik houd ongeveer eens in de zes weken een open avond waarin je een keer kan ervaren hoe een familieopstelling in zijn werk gaat. 
Tijdens een open avond leg ik eerst kort uit wat een familieopstelling is. Vervolgens krijgen twee tot drie deelnemers de kans een vraag in te brengen en zal ik een familieopstelling met hen begeleiden. De overige deelnemers kunnen toekijken of ingezet worden om de betrokken familieleden,  of thema’s die een rol spelen bij de gestelde vraag, te representeren.
Of je nu de vraagsteller bent, een representant of een toeschouwer, een opstelling heeft voor ieder die aanwezig is betekenis. Ook voor mij als begeleider geeft elke opstelling weer nieuwe inzichten. Dat is het mooie van werken met opstellingen!

De kosten voor een open avond zijn €15,- per deelnemer, inclusief koffie of thee en wat lekkers. Heb je interesse om mee te doen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: info@sibbecoaching.nl. Geef aan op welke dag je graag mee wilt doen.

Heb je nog vragen? Dan kun je me bellen of mailen.
Ik hoop je een keer te ontmoeten!
Judith Schwarte  

Agenda open avonden 2020

  • Maandag 20 januari 
  • Donderdag 5 maart
  • Maandag 20 april
  • Donderdag 8 juni
  • Maandag 31 augustus
  • Maandag 12 oktober
  • Maandag 23 November

De avonden beginnen om 19:00 uur en duren tot ongeveer 21:30 uur. Vanaf 18:45 uur staat de koffie en de thee klaar.

Agenda Workshops en lezingen 2020

Zondag 29 Maart organiseer ik samen met Studio Marychi: een workshop combinatie Yoga-meditatie en opstellingen. Tijd: 9:30-12:30 uur , locatie:  Studio Marychi, Cortenbachstraat 130, Helmond.
Kosten: €50,-

Zondag 10 mei ben ik gastdocent bij de inspiratiedag voor coaches: Voetstappen in het veld.