Signalen van het menselijk lichaam als kompas

Het menselijk lichaam reageert altijd als eerste op situaties én het reageert heel zuiver. Je lichaam reageert eerder dan je je bewust bent van wat je voelt denkt en vindt van een situatie! Het menselijk lichaam liegt nooit. Herinneringen liggen verankerd in het lichaam zodat je weet hoe te handelen in gevaarlijke situaties. Het menselijk lichaam is een bron van informatie waarvan het doodzonde is om die ongebruikt te laten tijdens coachen en systemisch werken!

In deze masterclass leer je signalen van je eigen lichaam en van het lichaam van een ander als kompas te gebruiken tijdens coachen systemisch werk. Kennis fysiologie en anatomie van het menselijk lichaam wordt verbonden met systemisch coachvaardigheden. Daarmee krijg je de medische basiskennis die voor iedere coach waardevol is. Tijdens de masterclass bied ik diverse oefeningen aan om direct met het geleerde aan de slag te gaan.

Praktisch

Data:

  • Maandag 28 juni 2021 (aantal beschikbare plekken: 2)
  • Woensdag 15 september 2021 (VOL, opgeven voor reservelijst is mogelijk)
  • Zaterdag 16 oktober 2021 (VOL, opgeven voor reservelijst is mogelijk)

Locatie: Sibbe Coaching, Marktstraat 13, 5731 HS Mierlo
Tijd: inloop tussen 9:30 en 10:00 uur. Om 10:00 uur start de daadwerkelijke Masterclass die duurt tot ongeveer 17:00 uur.
Kosten: €200,00 (vrijgesteld van BTW), Inclusief koffie en thee, sappen, versnaperingen en lunch.
Opgeven kan via het contactformulier of via 06-11602441

NB. Zolang er Corona maatregels gelden, wordt de masterclass Coronaproof aangeboden.

Heb je vragen, of wil je je aanmelden? Bel 06-11602441 of mail naar: info@sibbecoaching.nl