top of page
Celtic band lang.png

Aanbod

Sibbe Coaching is er voor jong en oud! Zijn er bepaalde patronen die steeds weer terugkomen en wil je daar (systemisch) naar kijken? Loop je vast in je leven, in de liefde, in je gezin of in je werk? Dan ben je bij Sibbe Coaching op het juiste adres!

Op deze pagina lees je wat ik te bieden heb.

 

Vóór je de keuze maakt om een coachingstraject bij Sibbe Coaching te starten, bied ik kosteloos een kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek van ongeveer een half uur, ontmoeten we elkaar vrijblijvend. Ik vertel je wie ik ben en wat mijn werkwijze is. Vervolgens vertel jij ook wie je bent en wat je zoekt. Zo kan je voelen en ervaren of ik als persoon en mijn werkwijze bij jou en jouw hulpvraag aansluiten.

Familieopstellingen & Coaching

Individuele Familieopstelling
(1-1,5 uur) : €120
,- 

Ik bied losse familieopstellingen aan zonder dat je een coachingstraject aan hoeft te gaan. Eén opstelling brengt vaak al heel veel aan het licht! Ik start met een kort gesprek waarin we samen jouw vraag verhelderen. Daarna begeleid ik een familieopstelling, waarbij vloerankers op de grond of poppetjes jouw familieleden en thema’s representeren. Je hoeft je familie dus niet mee te nemen! We kunnen ook kijken naar jouw relatie met familieleden die overleden zijn of familie met wie je geen contact meer hebt. 

Individuele Familieopstelling met representanten 
(1,5 uur): €135
,-

Het is ook mogelijk een individuele opstelling met representanten in te plannen. Ik maak daarbij gebruik van een pool van mensen die ervaring hebben met representeren. 

Coachingsgesprekken: €80,- per sessie (van 1 uur)

Wil je meer de diepte in of heb je behoefte aan een stukje begeleiding? Dan kan je bijstaan als coach. Ik loop als het ware een stukje mee op jouw pad en bied je ondersteuning bij de dingen waar je tegenaan loopt.

Ik coach vanuit systemische principes en maak gebruik van gesprekken, familieopstellingen en NLP-technieken. Trajecten bij mij zijn kortdurend. Meestal zijn drie tot vijf sessies voldoende om je verder op weg te helpen.

Pakketprijs: Alle goede dingen in drieën: €250,-

Houd je van gemak? Dan is dit pakket iets voor jou! Coaching verdeeld over drie sessies. We starten met een individuele familieopstelling, 2-3 weken daarna  help ik je verder bij het omzetten van de inzichten uit de familieopstelling in concreet gedrag of steun ik je bij het duurzaam doorbreken van het oude patroon. Als derde sessie, ongeveer een maand na de tweede sessie, evalueren we samen hoe het gaat en stuur ik je waar nodig nog een beetje bij. Wanneer je dit pakket afneemt bespaar je €30 op de normale prijs van 1 familieopstelling en 2 losse sessies. 

witte fotolijst rechrhoekig.png
IMG_5350 (1).jpeg

Workshops en lezingen

Proeverij (+/- 2 uur):  €15,- per deelnemer 

Eén keer per maand organiseer ik een Proeverij Systemisch werk en opstellingen. Tijdens een Proeverij leg ik uit wat systemisch werk inhoudt en hoe familieopstelling in zijn werk gaat. Op deze dagdelen kan je laagdrempelig ervaren wat systemisch werk is. Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan een Proeverij.

Klik hier om te zien op welke data de Proeverijen gepland zijn. Aanmelden kan via de website of via Facebook. 

Workshops: verschillende tarieven

Ik geef losse workshops, zowel in de praktijk in Mierlo als op verschillende locaties in Nederland. Ik leer je systemische principes toe te passen in je privé- of werksituaties. Een voorbeeld van een workshop is “Medische basiskennis voor systemici" en "EHBO: eerste hulp bij opstellingen". Klik hier om te zien op welke dagen er een workshop gepland is of ga naar Agenda.

Themadagen: €175,- per dag

Een paar keer per jaar organiseer ik opstellingen  dagen met een bepaald thema. Gedurende de dag begeleid ik diverse opstellingen die gaan over het gekozen thema. Voorbeelden van thema's zijn: Gezondheid en Ziekte, Ouderschap, Pleegzorg en Trauma.

SIBBE Jaarcyclus (10 bijeenkomsten): €750,- 

In een vaste groep met maximaal acht deelnemers komen we gedurende het jaar tien keer een dagdeel bij elkaar om samen met systemisch werk en opstellingen diverse thema's uit te werken. Denk hierbij aan: je plek in het gezin, liefde en relaties, gezondheid en man & vrouw. Deelname aan de jaarcyclus laat je op verschillende vlakken groeien en is dus een cadeautje voor jezelf!

 

Lezingen: duur en tarief in overleg 

Op verzoek geef ik lezingen over diverse thema’s zoals: ziekte en gezondheid,  transgenerationele overdracht, stress,  kindermishandeling en huiselijk geweld, ouderschap: liefdevol begrenzen en loslaten vanuit verbinding.

bottom of page