top of page
Celtic band lang.png

Aanbod

Sibbe Coaching is er voor jong en oud! Loop je vast in je leven, in de liefde, in je gezin of in je werk? Zijn er bepaalde patronen die steeds weer terugkomen en wil je daar (systemisch) naar kijken? Dan ben je bij Sibbe Coaching op het juiste adres! Op deze pagina lees je wat ik te bieden heb.

Vóór je de keuze maakt om een coachingstraject bij Sibbe Coaching te starten, bied ik kosteloos een kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek van ongeveer een half uur, ontmoeten we elkaar vrijblijvend. Ik vertel je wie ik ben en wat mijn werkwijze is. Vervolgens vertel jij ook wie je bent en wat je zoekt. Zo kan je voelen en ervaren of ik als persoon en mijn werkwijze bij jou en jouw hulpvraag aansluiten.

Familieopstellingen & Coaching

Individuele Familieopstelling
(1-1,5 uur) : €120,- 

Ik bied losse familieopstellingen aan zonder dat je een coachingstraject aan hoeft te gaan. Eén opstelling brengt vaak al heel veel aan het licht! Ik start met een kort gesprek waarin we samen jouw vraag verhelderen. Daarna begeleid ik een familieopstelling, waarbij vellen op de grond of poppetjes jouw familieleden en thema’s representeren. Je hoeft je familieleden dus niet mee te nemen! Sterker nog: we kunnen ook kijken naar jouw relatie met familieleden die overleden zijn of waarmee je geen contact meer mee hebt. 

Individuele Familieopstelling met representanten 
(1,5 uur): €135,-

Het is sinds kort ook mogelijk een individuele opstelling met representanten in te plannen. Ik maak daarbij gebruik van een pool van mensen die ervaring hebben met representeren. 

Coachingsgesprekken (traject): €80,- per uur

Wil je meer de diepte in of heb je behoefte aan een stukje begeleiding? Dan kan je een coachingstraject aangaan. Ik loop een stukje mee op jouw pad en bied je ondersteuning. Ik coach vanuit systemische principes en maak gebruik van gesprekken, familieopstellingen en NLP-technieken. Trajecten bij mij zijn kortdurend. Meestal zijn drie tot vijf sessies voldoende om je verder op weg te helpen.

witte fotolijst rechrhoekig.png
1647417229376.jpeg

Workshops en lezingen

Open avonden (2,5 uur):  €15,- per deelnemer per keer

Eén keer per maand organiseer ik een open avond Familieopstellingen in mijn praktijk. Tijdens een open avond leg ik uit wat familieopstellingen zijn en begeleid ik 1 tot 3 opstellingen. Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen aan een open avond.Klik hier om te zien op welke data de open avonden gepland zijn. Aanmelden kan via de website of via Facebook. 

Workshops: verschillende tarieven

Ik geef losse workshops, zowel in de praktijk in Mierlo als op verschillende locaties in Nederland. Ik leer je systemische principes toe te passen in je privé- of werksituaties. Een voorbeeld van een workshop is Medische basiskennis voor systemici", Genogram maken", "Systemisch werken in het onderwijs" en "Symptomen en ziekten". Klik op de titel van de workshop voor meer informatie en klik hier om te zien op welke dagen er een workshop gepland is of ga naar Agenda.

 

Lezingen: duur en tarief in overleg

Op verzoek geef ik lezingen over diverse thema’s zoals ziekte en gezondheid,  stress, transgenerationele overdracht  kindermishandeling en huiselijk geweld als patroon, liefdevol begrenzen en loslaten vanuit verbinding.

bottom of page